Izolator fir
Izolator fir - vintex

Izolator fir

Izolator inelar pentru fir garduri electrice foarte durabil. Fabricat din ABS si metal galvanizat cu o foarte buna rezistenta la fortare, coroziune si expunere la razele solare. Datorita formei sale speciale apa, rezultata din precipiatii, cade foarte usor de pe acesta, astfel evitanduse pierderile electrice in timpul ploilor. Montare usoara cu ajutorul dispozitivelor de infiletate EMT3875-9. Se recomanda utilizarea acestuia pentru orice tip de fir sau banda.

EMT7044-2
0,90 lei
cu TVADescriere

Izolator fir inelar, cu surub autofiletant din metal galvanizat si cu izolare din ABS.

Ce este ABS-ul?

Este un tip de plastic alcatuit din 3 monomeri diferiti( acrilonitril, butadiena si stiren), din acest motiv se numeste terpolimer, cea ce inseamna ca este compus din trei blocuri. Acest material plastic este la mare cautare datorita duritatii lor si pentru ca ofera rigiditate.

Blocurile de acrilonitril din care este format sunt cele care ofera rigiditate si rezistenta la diferite atacuri chimice si stabilitate la temperaturi ridicate. Aceste materiale sunt mult mai dure decat in mod normal si sunt utilizate in lucruri mai importante.

Blocurile din butadiena ofera rezistenta la orice temperatura. Aceasta caracteristica esentiala in locurile cu temperaturi scazute, unde alte materiale plastice ar deveni fragile.

Blocul de stiren este responsabil pentru asigurarea restentei si rigiditatii mecanice.

Toate aceste propietati fac ca materialele plastice din ABS sa aiba un efect sinergic si acest lucru inseamna ca blocurile functioneaza impreuna cu un efect mai mare, decat suma efectului lor separat, adica produsul final are propietati mai bune decat suma celor trei blocuri.

Detalii produs

Alti clienti au cumparat si: