Aparat de muls capre si oi Melasty cu 8 posturi si 2 bidoane aluminiu 40 litri
Aparat de muls capre si oi Melasty cu 8 posturi si 2 bidoane aluminiu 40 litri (pompa cu ulei)
Aparat de muls capre si oi Melasty cu 8 posturi si 2 bidoane aluminiu 40 litri (pompa cu ulei)
Aparat de muls capre si oi Melasty cu 8 posturi si 2 bidoane aluminiu 40 litri (pompa cu ulei)
  • La reducere!
  • -900,00 lei
Aparat de muls capre si oi Melasty cu 8 posturi...
Aparat de muls capre si oi Melasty cu 8 posturi...
Aparat de muls capre si oi Melasty cu 8 posturi...

Aparat de muls capre si oi Melasty cu 8 posturi si 2 bidoane aluminiu 40 litri (pompa cu ulei)

Aparatul de muls este destinat fermelor mijlocii cu efective intre 160-200 oi sau capre in productie.

Aparat muls pentru oi si capre Melasty

  • 8 posturi
  • 2 bidoane aluminiu 40 litri
  • un motor de 1.1 kW
  • 1420 rotatii pe minut

Cadou: 1 set de perii pentru curatare + 1 opritor lapte + transport gratuit in aria de acoperire Fan Courier

Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 30.06.2024, in limita stocului disponibil

EMTTYKC8-2AK40
4.600,00 lei 5.500,00 lei -900,00 lei
cu TVADescriere

Acest aparat de muls oi sau capre reprezinta solutia ideala, pentru fermele zootehnice mijlocii fiind usor de utilizat, oferindui fermierului o mobilitate mare si o productivitate ridicata cu un cost redus fata de un sistem fix de muls. Mulsul automatizat este practic, economisiti timp si nu in ultimul rand efort fizic.

Aparat muls pentru oi si capre Melasty - 2 bidoane aluminiu 40 litri, 8 posturi - caracteristici:

Materiale de calitate superioara - aparat muls pentru oi si capre Melasty - 2 bidoane aluminiu 40 litri, 8 posturi Aparatul de muls pentru oi si capre Melasty cu 2 bidoane aluminiu 40 litri, 8 posturi este realizat din materiale de calitate superioara, rezistente in timp.

Productivitatea crescuta si utilizarea usoara fac ca acesta mulgatoare pentru oi si capre Melasty cu 2 bidoane aluminiu 40 litri, 8 posturi sa fie solutia ideala atat pentru fermele zootehnice mici cat si pentru fermierii mici si mijlocii.

Protectie impotriva coroziunii - aparat muls pentru oi si capre Melasty - 2 bidoane aluminiu 40 litri, 8 posturi Aparatul de muls pentru oi si capre Melasty cu 2 bidoane aluminiu 40 litri, 8 posturi este prevazut cu tanc de vacuum. Capacitatea tancului este de 16 litri; acesta este montat pe sasiu (sub pompa de vacuum) si este prevazut cu capac lateral ce permite accesul in interiorul acestuia pentru a fi curatat o data pe luna. Interiorul tancului de vacuum este galvanizat, astfel protejat impotriva coroziunii.

Gama larga de accesorii si piese de schimb originale - aparat muls pentru oi si capre Melasty - 2 bidoane aluminiu 40 litri, 8 posturi Aparatul de muls pentru oi si capre Melasty cu un bidon inox 20 litri, 8 posturi are in componenta urmatoarele: cadru metalic, set 2 roti, maner metalic, bidon de colectare, motor electric, tanc de vacuum, regulator de vid, manometru, pulsator, filtru pentru aer, ansamblu colector complet, 4 palete grafit, 2 metri furtun colectare lapte, 2 metri furtun distributie aer.

Proces de mulgere rapid, usor si curat - aparat muls pentru oi si capre Melasty - 2 bidoane aluminiu 40 litri, 8 posturi Un aparat de muls ajuta ca procesul de mulgere sa se realizeze in cele mai bune si sigure conditii, sa fie o activitate usoara, la indemana oricui. Utilizarea unui aparat de muls prezinta urmatoarele avantaje: efort fizic redus, productivitate mare a muncii si evitarea poluarii laptelui prin contactul cu mainile operatorului si aerul din adapost.

Mulgatoarea pentru oi si capre Melasty cu 2 bidoane aluminiu 40 litri, 8 posturi este verificata de personal calificat Aparatul Melasty este verificat in detaliu de catre personalul calificat in domeniu inainte de a fi livrat catre client. Sunt verificate urmatoarele: componente, accesorii si consumabile, compatibilitatea subansamblelor, gradul de uzura a paletelor de grafit (maxim 5%), functionalitatea de pornire-oprire a aparatului, presiunea. Aparatul de muls se livreaza cu certificat de garantie, fisa de verificare si manual de instructiuni in limba romana.

Detalii produs

Tip bidon
Aluminiu
Capacitate bidon
40 L
Numar posturi
8 posturi
Productivitate
160-200 oi capre / ora
Numar bidoane
2 bidoane
Tip Motor
electric monofazat
Putere Motor
1.1 kW
Numar Rotatii
1450 rpm
Frecventa
50 Hz
Tip Pompa Vid
ulei
Capacitate Pompa Vid (L/Min)
430 l/min
Tip Pulsator
pneumatic
Tensiune De Alimentare
230 V
Capacitate Tanc Vacuum Extern
25 l
Palete
Textolit 84.85 x 53 x 4.85 mm
Control Presiune Mansoane
la epuizarea laptelui
Roti Transport
Ø150 Ø300 mm