Accesorii aparate de muls  Contine 44 produse.

pe pagina
Ansamblu colector ovine pentru mulgatori cauciuc| Accesorii aparate muls EMT: alcatuit din colectorul complet si mansoanele lungi cu carcasa din plastic transparent. 
284 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Furtun de lapte mixt pentru apartate de muls | Accesorii aparate muls EMT Furtun transparent pentru instalatia de lapte a unui aparat de muls, ce face legatura intre bidon si ansamblul colector. Pretul afisat este pentru un metru de furtun.
13 lei cu TVA
1 Recenzie(i)
Ansamblu colector bovine pentru mulgatoricolector complet cu locat de blocare mansoane lungi carcasa plastic transparent
348 lei cu TVA
1 Recenzie(i)
Capac bidon mixt 30L pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Capac transparent pentru bidon inox/aluminiu. Diametrul interior 18 cm, cu 2 orificii.
41 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Capac bidon mixt 40L pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Capac transparent pentru bidon inox/aluminiu. Diametru interior 18 cm, cu 3 orificii. 
44 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Capac cauciuc bidon mixt 18 cm pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Capac cauciuc etansare bidoane pentru transport. Diametru interior 180mm
34 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Capac cauciuc bidon mixt 21.7 cm pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Capac cauciuc etansare bidoane pentru transport. Diametru interior 217mm
20 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Colector complet bovine pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Capacul colectorului complet de bovine este prevazut cu locas de blocare, atat la inchidere cat si la deschidere, pentru clapeta de sens ce actioneaza vacuumul din instalatie.
156 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Colector complet ovine pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Capacul colectorului complet de ovine este prevazut cu locas de blocare, atat la inchidere cat si la deschidere, pentru clapeta de sens ce actioneaza vacuumul din instalatie.
138 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Filtru de aer mixt pentru mulgatori | Accesorii aparate de muls EMT: asigura ca zgomotul produs de pompa de vacuum sa fie cat mai scazut si particulele ramase de la paletele de grafit, ce sunt produse in urma frecarii acestora de peretii pompei de vid, sa fie eliberate in mediul inconjurator.
69 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Furtun vid dublu mixt pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Furtun transparent pentru instalatia de vid a aparatului ce face legatura intre pulsator si ansamblul colector. Pretul afisat este pentru un metru de furtun.
17 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Garnitura bidon mixt 30L pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Garnitura din cauciuc pentru capacul transparent al aparatului de muls. Diametrul interior 15cm.
20 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Garnitura bidon mixt 40L pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Garnitura din cauciuc pentru capacul transparent al aparatului de muls. 
24 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Kit motor mixt (motor, intrerupator, cablu) pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Este monofazic, echipat cu comutator si cablu de alimentare. Putere motor: 0.75CP
1 004 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Manometru mixt pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Asigura ca vidul in instalatie sa se pastreze intre valorile normale 0.3-0.5 bar.
63 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Manson lung bovine pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Mansoanele lungi sunt din cauciuc maleabil ce nu afecteaza ugerul bovinei. 
16 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Manson scurt bovine pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Mansoanele scurte sunt din cauciuc maleabil ce nu afecteaza ugerul bovinei. Durata de viata a unui manson este de pana la 12 luni, in functie de duarata si modul de utilizare. 
16 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Perie curatare furtunuri mixt pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: folosite pentru a igieniza furtunurile instalatiei, bidonul si partile prin care trece laptele. Aparatul de muls este echipat cu acest set de perii curatare (gratuit).
24 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Pulsator vid mixt pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Prin pulsatiile generate de acesta, mansoanele ansamblului colector actioneaza asupra ugerului pentru a face procedeul de muls. Pulsatorul este echipat cu sita de aer. DIMENSIUNI: Diametru intrare 13mm, diametru iesire 2 x 7mm.
114 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Regulator de vid mixt pentru mulgatori | Accesorii aparate muls EMT: Cu ajutorul acestuia se regleaza intensitatea vidului in instalatie. Vacuumul din instalatie creste sau scade in functie de reglajul acestuia, respectiv creste daca acesta este inchis si scade daca acesta este deschis.
35 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Furtun scurt cap colector lapte mixt | Accesorii aparate muls EMT: Fac parte din ansamblul colector si folosesc la trecerea laptelui in colectorul complet.
28 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Furtun scurt cap colector vid mixt | Accesorii aparate muls EMT: Fac parte din ansamblul colector si folosesc la trecerea vidului prin colectorul complet.
28 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Palete de grafit | Accesorii aparate muls EMT: sunt destinate pompelor de vacuum cu ungere uscata. Durata de viata a acestora este intre 4-8 luni in functie de rata de utilizare a aparatului de muls. Dimensiuni: 70 x 43 x 4.90 (L x l x h (mm)). Setul este format din 4 bucati.
106 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Este solutia ideala pentru depistarea din timp a bolilor ce afecteaza ugerul animalelor ce sunt la lactactie. Detectorul de mamita se remarca prin modul simplu de functionare si prin eficienta cu care se depisteaza mamita inca din fazele incipiente. Acesta se monteaza pe furtunul de lapte.
40 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afiseaza 1-24 din 44 articole

Accesorii si piese de schimb pentru aparate de muls vaci, oi si capre. O gama larga de accesorii si piese de schimb sunt disponibile in stoc, compatibile cu orice tip de aparat de muls EMT. 

SUNĂ ACUM 0730 260 458