Accesorii separator smantana  Contine 7 produse.

Comutator pentru separator de smantana - pentru pornirea sau oprirea separatului de smantana, cu 2 pozitii ON/OFF.
18 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Inel pentru separator de smantana - aflat in interiorul tamburului, se plaseaza pe baza bolului urmat de discurile tip A si B. Din cauciuc de culoare neagra, diametru 95 mm.
11 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Reflector pentru separator de smantana - se plaseaza pe stivul de discuri, urmat de cuva de aluminiu. Are rol important in procesul de separare a laptelui de smantana. Din plastic de calitate.
9 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Surub de reglare pentru separator de smantana - aflat in tambur, in laterala, regleaza proportia de smantana. Procesul se face cu ajutorul unei chei care insoteste separatorul de smantana.
9 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Tambur pentru separator de smantana - format din piulita, capac tambur cu surub de reglare smantana, disc de tip A, disc de tip B, inel sau garnitura, baza tamburului. 
414 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Disc de tip ”A” pentru separator de smantana - se gaseste in tambur, cu ajutorul sau se separa laptele de smantana. In tambur se gasesc 6 astfel de discuri. 
22 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Disc de tip ”B” pentru separator de smantana - se gaseste in tambur, cu ajutorul sau se separa laptele de smantana. In tambur se gasesc 6 astfel de discuri. 
22 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afiseaza 1-7 din 7 articole
SUNĂ ACUM 0730 260 458