Aditiv furajer pentru pasari granulat, 10 kg
Aditiv furajer pentru pasari granulat, 10 kg
Aditiv furajer pentru pasari granulat, 10 kg
Aditiv furajer pentru pasari granulat, 10 kg
Aditiv furajer pentru pasari granulat, 10 kg

Aditiv furajer pentru pasari granulat, 10 kg

Descoperă un produs ecologic favorizează dezvoltarea păsărilor din ogradă, tocmai pentru ca tu și familia ta să consumați carne și ouă, gustoase și sănătoase pentru organism.

1093
49,00 lei
cu TVADescriere

Bucură-te de păsări sănătoase care îți oferă o hrană sigură pentru consumul propriu! Dacă locuiești la țară și ai o curte, este și păcat să nu ai de câteva păsări în ogradă cu care să îți ocupi timpul și totodată, să te bucuri de o sursă sănătoasă de hrană pentru toată familia. Carnea de pui este una dintre preparatele cele mai consumate, fiind foarte apreciată, datorită conținutului scăzut de grăsimi. În momentul când savurezi un pui din comerț și mai apoi, unul crescut în propria curte, diferența gustului se simte imediat. Cel de acasă este mult mai aromat și sățios, datorită texturii cărnii. Pentru că acesta a fost crescut cu o hrană complet naturală care l-a ajutat să se dezvolte sănătos, în ritmul său, fără să fie forțat de alte condiții.

Creșterea puilor și a păsărilor este o etapă pe care îți recomandăm să o tratezi cu atenție. Ai grijă să le oferi cât mai multă lumină naturală, un culcuș călduros, dar și o alimentație atent selectată. Păsările sunt foarte sensibile la boli, iar orice tip de virus sau bacterie se răspândește imediat și la celelalte.

Furnizorul tău de SĂNĂTATE îți prezintă un produs 100% natural, conceput anume pentru hrănirea tuturor păsărilor din ogradă.

Încearcă ZECO – Aditiv furajer pentru păsări granulat care poate fi administrat atât puilor, cât și păsărilor adulte, datorită următoarelor beneficii:

  • susține digestia fiziologică;
  • reduce numărul bacteriilor din sistemul digestiv;
  • îmbunătățește vizibil calitatea ouălor;
  • absoarbe amoniacul, astfel încât găinațul păsărilor va avea un miros mai puțin înțepător;
  • reduce mortalitatea în fermele de pui;
  • este indicat pentru tineret și păsări adulte;
  • produsul este netoxic și 100% natural, fiind realizat pe bază de zeolit, un mineral vulcanic.

Mai mult…

Aditivul furajer pentru păsări granulat este prietenos cu plantele, cu cei care îl folosesc, cu animalele de companie și cu mediul înconjurător.

Zeolitul din compoziția acestui produs este atestat ca și aditiv furajer pentru toate speciile de animale în conformitate cu Regulamentul de punere în aplicare (EU) nr. 848/2018 & 1165/2021.

Cum se utilizează ZECO – Aditiv furajer pentru păsări granulat

Produsul 100% natural se administrează pe cale orală:

– granulele din zeolit se adaugă la discreție, într-unul sau mai multe locuri din habitatul păsărilor.

Acestea vor consuma din produsul ecologic doar atât cât vor avea nevoie.

Optează astăzi pentru un produs autentic care favorizează dezvoltarea păsărilor din ogradă, tocmai pentru ca tu și familia ta să consumați carne și ouă, gustoase și sănătoase pentru organism.

Detalii produs