Aditiv furajer pentru pasari de carne, 10 kg
Aditiv furajer pentru pasari de carne, 10 kg
Aditiv furajer pentru pasari de carne, 10 kg
Aditiv furajer pentru pasari de carne, 10 kg
Aditiv furajer pentru pasari de carne, 10 kg

Aditiv furajer pentru pasari de carne, 10 kg

Dacă dorești să ai parte de acea savoare delicioasă de pui crescut ca și la țară sau să consumi ouă sănătoase, este ideal să alegi de la început, un produs autentic și 100% natural.

1098
49,00 lei
cu TVADescriere

Pentru păsări crescute ca și în curtea bunicii!

Dacă locuiești la țară și ai o curte, este și păcat să nu ai de câteva păsări în ogradă cu care să îți ocupi timpul și totodată, să te bucuri de o sursă sănătoasă de hrană pentru toată familia. Carnea de pui este una dintre preparatele cele mai consumate, fiind foarte apreciată, datorită conținutului scăzut de grăsimi. În momentul când savurezi un pui din comerț și mai apoi, unul crescut în propria curte, diferența gustului se simte imediat. Cel de acasă este mult mai aromat și sățios, datorită texturii cărnii. Pentru că acesta a fost crescut cu o hrană complet naturală care l-a ajutat să se dezvolte sănătos, în ritmul său, fără să fie forțat de alte condiții.

Creșterea puilor și a păsărilor de carne este o etapă pe care îți recomandăm să o tratezi cu atenție. Ai grijă să le oferi cât mai multă lumină naturală, un culcuș călduros, dar și o alimentație atent selectată. Păsările sunt foarte sensibile la boli, iar orice tip de virus sau bacterie se răspândește imediat și la celelalte.

Furnizorul tău de SĂNĂTATE îți prezintă un produs 100% natural care este conceput anume pentru hrănirea păsărilor de carne.

Încearcă ZECO – Aditiv furajer pentru păsări de carne, un produs ecologic care poate să fie administrat atât puilor, cât și păsărilor adulte, deoarece:

  • susține digestia fiziologică;
  • reduce numărul bacteriilor din sistemul digestiv;
  • îmbunătățește vizibil calitatea ouălor;
  • absoarbe amoniacul, astfel încât găinațul păsărilor va avea un miros mai puțin înțepător;
  • reduce mortalitatea în fermele de pui;
  • este indicat pentru tineret și păsări adulte, destinate producției de carne;
  • produsul este netoxic și 100% natural, fiind realizat pe bază de zeolit, un mineral vulcanic.

Mai mult…

Zeolitul din compoziția acestui produs este atestat pentru agricultura ecologică ca și aditiv furajer pentru toate speciile de animale în conformitate cu Reglementărilor (UE) nr. 848/2018 & 1165/2021.

Cum se utilizează ZECO – Aditiv furajer pentru păsări de carne

Produsul 100% natural se administrează pe cale orală, în funcție de categorie:

pentru pui: 1% de zeolit amestecat din rația zilnică de hrană;

pentru păsări adulte: 1.5% de zeolit amestecat din rația zilnică de hrană.

Iți recomandă să respecți doza menționată pentru fiecare categorie de păsări.

Așadar, dacă dorești să ai parte de acea savoare delicioasă de pui crescut ca și la țară sau să consumi ouă sănătoase, este ideal să alegi de la început, Aditiv furajer pentru păsări de carne, un produs autentic și 100% natural.

Detalii produs