Aditiv furajer pentru rumegatoarele adulte, 25 kg
Aditiv furajer pentru rumegatoarele adulte, 25 kg

Aditiv furajer pentru rumegatoarele adulte, 25 kg

Oferă-le animalelor tale un stil de viață sănătos ce le aduce doar beneficii pozitive organismului!

2472
75,00 lei
cu TVADescriere

Pentru un parcurs sănătos și o dezvoltare armonioasă a animalelor!

Pe cât de relaxată pare și lipsită de orice fel de griji, viața la sat se poate dovedi o adevărată aventură pentru cei mai puțin nepregătiți pentru acest mediu. Organizarea și îngrijirea animalelor sunt două aspecte pe care este indicat să le urmărești mereu în activitatea de zi cu zi. Munca de fermier, presupune pasiune, pricepere și multă răbdare pentru a avea parte, la final de satisfacții.

Secretul este să le oferi animalelor din fermă, un parcurs sănătos din care hrana ecologică să fie de nelipsit. Furnizorul tău de SĂNĂTATE te ajută să ai parte de un start bun în acest univers rural, plin de provocări frumoase. Bucuria va fi mai mare atunci când vezi văcuțele, oile, caprele că îți asigură o sursă de hrană sănătoasă, iar preparatele au un gust ce îți reamintește cu nostalgie de gustul copilăriei. Pe de altă parte, în munca câmpului, caii sunt ajutoare de nădejde, de aceea este necesar să fie puternici și mereu sprinteni.

Unul dintre produsele 100% naturale pe care le recomandăm celor preocupați de creșterea animalelor este ZECO – Aditiv furajer pentru rumegătoarele adulte.

Oferă-le animalelor tale un stil de viață sănătos ce le aduce doar beneficii pozitive organismului!

Optează pentru Aditiv furajer pentru rumegătoarele adulte, deoarece:

  • este potrivit pentru bovine (vaci), caprine (capre), ovine (oi) și cabaline (cai);
  • le susține digestia fiziologică;
  • crește apetitul animalelor;
  • le ajută să își detoxifice organismul și să elimine toxinele;
  • pentru un miros mai puțin înțepător al fecalelor, Aditivul furajer pentru rumegătoarele adulte, reușește să reducă cantitatea de amoniac;
  • susține creșterea sporului mediu zilnic;
  • este netoxic, fără efecte adverse asupra celor care îl administrează și prietenos cu animalele de companie, plantele și mediul înconjurător.

Zeolitul din compoziția acestui produs este atestat pentru agricultura ecologică ca și aditiv furajer pentru toate speciile de animale în conformitate cu Reglementărilor (UE) nr. 848/2018 & 1165/2021.

Cum se utilizează Aditiv furajer pentru rumegătoarele adulte

Produsul ecologic pe bază de zeolit se adimistrează pe cale orală, în următorul mod:

– se amestecă cu furajele concentrate în proporție de 1%, maxim 500 de grame pentru un animal pe parcursul unei zile.

În perioada maturității, rumegătoarele au nevoie să fie susținute cu o hrană curată, care să le asigure cantitatea de minerale și vitamine. Pentru o mai bună dezvoltare, alege astăzi, Aditivul furajer pentru rumegătoarele adulte, un produs autentic și 100% natural!

Detalii produs

Alti clienti au cumparat si: