Aditiv furajer pentru suine, 25 kg
Aditiv furajer pentru suine, 25 kg

Aditiv furajer pentru suine, 25 kg

Reduce cantitatea de amoniac din fecale, rezultând un miros mai puțin înțepător în habitatul suinelor.

2482
80,00 lei
cu TVADescriere

Sănătatea începe din farfurie! Asigură-te că purcelașii au parte de o hrană 100% naturală!

Știai că porcul este unul dintre animalele care se găsește în aproape toate gospodăriile din mediul rural? Oricine locuiește la țară are în vedere să consume o sursă de hrană „curată”, provenită de la animalele crescute în propria ogradă. Spre exemplu, dacă porcii sunt hrăniți corect cu produse eco, încă din prima lună de la naștere, aceștia pot lua imediat în greutate. Pe lângă, suinele tinere, mai există și vierii de producție sau suinele destinate pentru îngrășare, care la fel, au nevoie, de un regim alimentar adecvat și 100% natural. Carnea de porc este foarte apreciată și de nelipsit din bucătăria tradițională, mai ales în preajma Crăciunului, când este vedeta principală a meselor de sărbători.

Dar pentru a preveni apariția anumitor boli, pe durata creșterii animalului sau chiar infectarea celor care îi consumă carnea, este bine să fie periodic vaccinat și crescut cu furaje atent selectate. Există un produs de natură ecologică destinat tuturor suinelor, indiferent de vârsta lor care le susține puternic creșterea.

Iți recomandăm să le administrezi ZECO – Aditiv furajer pentru suine, un produs autentic pe bază de zeolit ce stimulează pofta de mâncare și elimină problemele de la nivelul digestiei.

De ce merită să alegi ZECO – Aditiv furajer pentru suine

  • este potrivit pentru suinele adulte/tineret, cele destinate îngrășării sau reproducției;
  • susține digestia fiziologică;
  • crește apetitul animalelor și sporul mediu zilnic în fermă;
  • detoxifică organismul suinelor;
  • reduce cantitatea de amoniac din fecalele animalelor, astfel încât mirosul din habitatul suinelor este mai puțin înțepător;
  • ajută la reducerea simptomelor diareei și acidozei metabolice;
  • este un produs netoxic, fiind și prietenos cu cei care îl administrează suinelor și nedăunător pentru animalele de companie, plante și mediul înconjurător.

Zeolitul din compoziția acestui produs este atestat pentru agricultura ecologică ca și aditiv furajer pentru toate speciile de animale în conformitate cu Reglementărilor (UE) nr. 848/2018 & 1165/2021.

Cum se utilizează ZECO – Aditiv furajer pentru suine

Produsul ecologic se administrează pe cale orală, în funcție de categoria pe care o crești:

– pentru purcei: se adaugă 0.5% de zeolit din rația zilnică de hrană;

– scroafe și vieri de reproducție: se adaugă 2% de zeolit rația zilnică de hrană;

– porci la îngrășat: se adaugă 1% de zeolit din rația zilnică hrană.

În caz de tulburări digestive, doza se va dubla.

Furnizorul tău de SĂNĂTATE este alături de tine în etapa de creștere a suinelor prin oferirea unui produs autentic și 100% natural. Totodată, ai șansa să descoperi un mod ecologic care aduce efecte pozitive întregului organism al suinelor!

Pornește la drum cu dreptul și administrează-le Aditivul furajer pentru suine, câștigător în fața produselor din comerț de natură chimică!

Detalii produs

Alti clienti au cumparat si: