Aditiv furajer pentru pasari ouatoare, 10 kg
Aditiv furajer pentru pasari ouatoare, 10 kg
Aditiv furajer pentru pasari ouatoare, 10 kg
Aditiv furajer pentru pasari ouatoare, 10 kg
Aditiv furajer pentru pasari ouatoare, 10 kg

Aditiv furajer pentru pasari ouatoare, 10 kg

Susține organismul pentru a stimula producția de ouă.

1102
49,00 lei
cu TVADescriere

Pentru că oul este un aliment de bază pe masa tuturor!

Dacă locuiești la țară și ai o curte, este și păcat să nu ai de câteva păsări în ogradă cu care să îți ocupi timpul și totodată, să te bucuri de o sursă sănătoasă de hrană pentru toată familia. Ouăle de casă, provenite de la păsări crescute în gospodărie, în deplină libertate, sunt bogate în nutrienți și mai sigure pentru organism. Hrana pe care păsările din ogradă o mănâncă, este direct răspunzătoare de calitatea ouălor. Spre exemplu, nuanța gălbenușului îți spune dacă ai făcut alegerea corectă la micul dejun. Culoarea acestuia este indicat să tindă spre un portocaliu închis, semn care arată faptul că pasărea a avut parte de condiții optime de creștere.

Creșterea păsărilor este o etapă pe care îți recomandăm să o tratezi cu atenție și să le oferi cât mai mult spațiu de mișcare și o hrană 100% naturală, pregătită în propria ogradă. Ele sunt foarte sensibile la boli, iar orice tip de virus sau bacterie se răspândește ușor și la celelalte.

Furnizorul tău de SĂNĂTATE îți prezintă un produs 100% natural, conceput special pentru hrănirea păsărilor ouătoare. Încearcă ZECO – Aditiv furajer pentru păsări ouătoare care le sprijină organismul să producă cât mai multe ouă, de o calitate superioară celor din comerț.

De ce este indicat să îți crești păsările cu ZECO – Aditiv furajer pentru păsări ouătoare

  • le susține digestia fiziologică;
  • îmbunătățește calitatea ouălor;
  • sprijină organismul să producă o cantitate mai mare de ouă;
  • absoarbe amoniacul, astfel încât găinațul păsărilor va avea un miros mai puțin înțepător;
  • produsul este netoxic și 100% natural, fiind realizat pe bază de zeolit, un mineral vulcanic.

Aditivul furajer pentru păsări ouătoare este prietenos cu plantele, cu cei care îl folosesc, cu animalele de companie și cu mediul înconjurător.

Zeolitul din compoziția acestui produs este atestat pentru agricultura ecologică ca și aditiv furajer pentru toate speciile de animale în conformitate cu Reglementărilor (UE) nr. 848/2018 & 1165/2021.

Cum se utilizează Aditiv furajer pentru păsări ouătoare

Produsul 100% natural se administrează pe cale orală:

– 2% de zeolit amestecat cu furajele concentrate.

Chiar dacă ești conștient că în ograda ta ai și păsări destinate pentru producția de ouă, este esențial să le ajuți să își îndeplinească scopul prin hrana administrată. Te inspirăm cu Aditiv furajer pentru păsări ouătoare, un produs autentic și ecologic care îmbunătățește performanța păsărilor și calitatea ouălor.

Detalii produs