Calcium (hipocalcemii), 5 kg
Calcium (hipocalcemii), 5 kg
Calcium (hipocalcemii), 5 kg
Calcium (hipocalcemii), 5 kg
Calcium (hipocalcemii), 5 kg

Calcium (hipocalcemii), 5 kg

Alege un aditiv 100% NATURAL,pe baza unui mineral vulcanic care ajuta vacuta sa fie puternica dupa fatare sau in etapa alaptarii.

1064
55,00 lei
cu TVADescriere

Un produs ecologic indicat pentru văcuțele care se pregătesc să devină mame sau deja alăptează! Bovinele gestante sau cele care se află în perioada de lactație au nevoie de o hrană ecologică care să le asigure necesarul de substanțe nutritive. Ca și fermier și stăpân al acestor animale, ești direct responsabil de alimentația pe care o consumă! Este vital ca aceasta să îi asigure o evoluție sănătoasă bovinei și vițelului său. Dacă nu are parte de un tratament de îngrijire corespunzător, atunci văcuța scade în greutate, iar producția de lapte va fi din ce în ce mai mică.

Pentru a supraviețui acestui parcurs vulnerabil, hrănirea cu produse 100% naturale este bine să fie de nelipsit pentru o fătare fără probleme. În general, bovinele mame se pot confrunta cu infecții sau cu o formă de anemie severă care îi influențează negativ sănătatea.

Furnizorul tău de SĂNĂTATE îți recomandă să te îndrepți spre ZECO – Calcium (hipocalcemii), un produs de natură ecologică care sprijină organismul vacilor aflate în repaus mamar. Ai grijă să eviți pe cât posibil, acele produse chimice care pot provoca vacilor gestante, tulburări la nivelul metabolismului.

De ce este recomandat să ai ZECO – Calcium (hipocalcemii) la tine în fermă

  • este un aditiv furajer, special conceput pentru vacile aflate în perioada periparturientă (de tranziție);
  • ajută la reducerea incidenței hipocalcemiei pospartum (o boală care apare după fătare, ce afectează uterul și glandele mamare) în efectivele de animale;
  • reduce gradul de apariție a unor afecțiuni la nivelul aparatului genital, imediat după fătare;
  • produsul este netoxic și 100% natural, fiind realizat pe bază de zeolit, un mineral vulcanic;

Calcium (hipocalcemii) este prietenos cu plantele, cu cei care îl administrează bovinelor, cu animalele de companie și cu mediul înconjurător.

Zeolitul din compoziția acestui produs este atestat pentru agricultura ecologică ca și aditiv furajer pentru toate speciile de animale în conformitate cu Reglementărilor (UE) nr. 848/2018 & 1165/2021.

Cum se utilizează ZECO – Calcium (hipocalcemii)

  • produsul ecologic se administrează bovinelor pe cale orală, amestecat cu furajul, înainte cu 2 săptămâni înainte de naștere și se continuă, apoi un timp de 6 – 8 săptămâni pentru refacerea mineralelor din sânge;
  • doza recomandată este de 20 grame de zeolit/ 1 kg de furaj, administrat o dată pe zi.

Pe lângă fân, nutrețul verde proaspăt sau diferitele cereale, vacilor li se poate oferi și o hrană combinată cu un aditiv ecologic care contribuie la buna funcționare a organismului. Însă pentru cele care se află în perioada de fătare sau se refac după această etapă, tratamentul va fi unul selectat cu atenție și complet diferit comparativ cu cel obișnuit. În portofoliul său de produse, deținem unul special pentru bovinele care se pregătesc să devină mame sau alăptează vițelul.

Ai grijă de văcuța ta cu ZECO – Calcium (hipocalcemii), un produs autentic și 100% natural!

Detalii produs

Alti clienti au cumparat si: