Aditiv furajer pentru rumegatoarele tinere, 10 kg
Aditiv furajer pentru rumegatoarele tinere, 10 kg

Aditiv furajer pentru rumegatoarele tinere, 10 kg

Alege un produs 100% natural care ajută la formarea unei imunității potrivite pentru animalele hrănite cu colostru (primul lapte după naștere care conține o cantitate însemnată de magneziu și săruri)!

2470
90,00 lei
cu TVADescriere

Pentru un start bun în viață și o creștere sănătoasă a rumegătoarelor tinere!

Pe cât de relaxată pare și lipsită de orice fel de griji, viața la sat se poate dovedi o adevărată aventură pentru cei mai puțin nepregătiți pentru mediul rural. Organizarea și îngrijirea animalelor sunt două aspecte pe care este indicat să le urmărești mereu în activitatea de zi cu zi. Munca de fermier, presupune pasiune, pricepere și multă răbdare pentru a avea parte, la final de satisfacții.

Secretul este să le oferi animalelor din fermă, un parcurs sănătos, iar hrana ecologică să se transforme într-o adevărată necesite. Furnizorul tău de SĂNĂTATE te ajută să le oferi animalelor nou-născute și celor tinere, un start sănătos, datorită unui aditiv furajer 100% natural. Acesta este foarte apreciat de către crescătorii de animale, deoarece nu conține substanțe toxice sau alți compuși chimici. De asemenea, produsul ecologic contribuie vizibil la îmbunătățirea viețiii a rumegătoarelor tinere din fermă.

Spre exemplu, vițeii, mieii și iezii sunt mai vulnerabili în primele săptămâni de viață și au nevoie de un tratament special pentru a reuși să ajungă la maturitate viguroși. Mai ales, după naștere, ca și fermier este indicat să fii atent la orice detaliu. Începând de la curățenia din habitatul animalului și până la hrana oferită mamei. Una dintre problemele cel mai des întâlnite la rumegătoarele tinere este tulburarea digestivă, o afecțiune care împiedică dezvoltare normală a organismului și crește șansele îmbolnăvirii premature.

Ce ai de făcut în acestă etapă? Alege ZECO – Aditiv furajer pentru rumegătoarele tinere, deoarece:

  • este un produs ecologic, indicat pentru viței, miei și iezi;
  • ajută la formarea unei imunității potrivite pentru animalele hrănite cu colostru (primul lapte după naștere care conține o cantitate însemnată de magneziu și săruri);
  • scade intensitatea tulburărilor digestive;
  • reduce efectele acidozei metabolice la animalele tinere care suferă de tulburări digestive;
  • scade riscul de îmbolnăvire, precum și rata de mortalitate în fermă;
  • susține rata de conversie a furajelor și crește sporul mediu zilnic;
  • ajută la eliminarea substanțelor toxice din organismul rumegătoarelor tinere;
  • este netoxic, fără efecte adverse asupra celor care îl administrează și prietenos cu animalele de companie, plantele și mediul înconjurător.

Zeolitul din compoziția acestui produs este atestat ca și aditiv furajer pentru toate speciile de animale în conformitate cu Regulamentul de punere în aplicare (EU), nr. 848/2018 & 1165/2021.

Cum se utilizează ZECO – Aditiv furajer pentru rumegătoarele tinere

Produsul ecologic, pe bază de zeolit se administrează pe cale orală, în următoarele moduri, ținând cont de categorie:

– animale hrănite cu colostru: produsul din zeolit se va adăuga direct în colostru, 1 gram/kg masă corporală, administrat o singură dată pe zi;

– animale fără activitate ruminală: zeolitul se va administra la fiecare hrănire cu lapte și se va adăuga 0.5 grame/kg masă;

– tineret cu activitate ruminală indicat să fie administrat o singură dată zi, amestecat în furajul concentrat în proporție de 0.5 grame – 1 gram/kg masa corporală.

În caz de tulburări digestive (diaree de origini diferite), se va administra 1 gram/kg masă corporală.

Găsești tot ce ai nevoie pentru o creșterea sănătoasă a rumegătoarelor tale! Dacă ai și tineret, este bine să ai la îndemână un produs autentic și 100% natural, care le asigură o alimentație potrivită care elimină orice risc de infectare pe parcursul dezvoltării. Alege cu încredere Aditivul furajer pentru rumegătoarele tinere, iar sistemul digestiv poate să funcționeze normal, fără probleme!

Detalii produs